بهترین مجازی سازها در سال 2024
آنچه خواهید خواند...
معرفی بهترین مجازی سازها در سال 2024
در مقاله قبلی توضیح دادم که مجازی سازی در اکتیو شبکه چیست و چه کار هایی با آن انجام می دهند. در این مقاله قصد دارم تا بهترین مجازی ساز های دنیا در سال 2024 و 1403 را به شما معرفی کنم. بزن بریم….
1.مجازی ساز VMware
VMware LLC یک شرکت فناوری ابری و مجازی سازی که دفتر اصلیشون در کالیفرنیا قرار داره. VMware اولین شرکت تجاری موفقی بود که معماری x86 را مجازی کرد. نرم افزار دسکتاپ VMware روی Microsoft Windows، Linux و macOS اجرا می شود. این شرکت یک پکیج عالی برای مجازی سازی رو در اختیار یوزر ها قرار داده و تقریبا یکی از کاملترین نرم افزار های مجازی سازی در دنیا است.
VMware برای هرکاربر یک نسخه جدا رو طراحی و ارائه کرده . برای کاربران سیستم MAC OS پسوند Fusion رو بکار برده و برای کاربران Windows و Linux از پسوند Player استفاده کرده.
مجازی ساز VMware Fusion
همانطور که گفتم این نسخه مخصوص سیستم عامل Mac OS ساخته شده تا کاربران این سیستم عامل بتوانند غیر از سیستم عامل خود دسترسی به سیستم عامل های دیگر داشته باشند. خود این نسخه بهع چند زیر نسخه تقسیم می شود. نسخهی رایگان برنامه برای مک با پردازندهی اینتل و اپل هست( همانطور که می دانید مک در دو مدل CPU اینتل و M ساخته شده است) و امکان اجرای برنامههای X86 و آرم را با سرعت تقریباً نزدیک به برنامههای بومی به کاربر میدهد.
قابلیت جذاب آن، استفاده از 32 CORE مجازی برای پردازنده و تا 128GB رم برای کاربر است. علاوه برآن اشتراکگذاری فایل بین دو سیستمعامل، حالتهای نمایش متفاوت و پشتیبانی از DirectX 11 و OpenGL 4.3 است.
دیگر قابلیت آن استفاده از برنامه های CAD Design و دیگر برنامه هایی که واحد پردازش گرافیکی (GPU) نیاز دارد استفاده کنید.
مجازی ساز VMware Player
این نسخه بهترین انتخاب برای کاربران Windows و Linux است که به شتابدهندهی سهبعدی یا همان پردازش های گرافیکی نیاز دارند.
VMware Workstation Player نسخهی رایگان برنامهی VMWARE PRO برای کاربران ویندوز و Linux است. شاید این نسخه شاید به ظاهر رایگان باشد اما بسیاری از قابلیتهای نسخهی پولی را دارد.
-امکان تنظیم تا حداکثر ۳۲ هستهی مجازی پردازنده و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی رم برای نسخهی رایگان دردسترس قرار دارد.
-بهدلیل نبود نسخهی 32bit برنامه، امکان اجرای آن در ویندوز ۷ وجود ندارد. البته میتوانید در ماشین مجازی از ویندوز XP تا ویندوز ۱۱ و همینطور نسخههای متفاوتی از Linux را اجرا کنید.
-VMware Workstation از TPM که برای ویندوز ۱۱ موردنیاز است، درکنار UEFI boot پشتیبانی میکند.
-بوت امن (Secure Boot) تنها در نسخهی پولی دردسترس قرار دارد.
-VMware Workstation میتواند بهعنوان هایپروایزر (Hypervisor) اجرا شود
۲. مجازی ساز VirtualBox
یکی از قدیمی ترین مجازی ساز ها در دنیا این مجازی ساز هست که از قضا اگر شما نیازمند استفاده از نسخه سیستم عامل های قدیمی مثل ویندوز XP لینوکس نسخه 3 ویندوز سرور 2003 و… را نیاز دارید این مجازی ساز به طور کامل آنم ها را پشتیبانی میکند. جاب است که VIRTUAL BOX توسط تیم بسیار قوی Oracle پشتیبانی میشود. این مجازی ساز
۳. مجازی ساز QEMU
اگر سری به وبسایت QEMU بزنید، در نگاه اول متوجه سادگی آن میشوید. اما اصلاً تصور نکنید که این سادگی بهمعنیِ این است که این مجازی ساز چیزی کم دارد!
تفاوتی ندارد که از ویندوز استفاده میکنید یا لینوکس و مک؛ مجازی ساز QEMU بر روی تمامی سیستم عاملها نصب میشود. این نرمافزار سرعت فوقالعاده بالایی دارد و با توجه به سادگی منوها و رابط کاربری، حتی کاربران عادی هم میتوانند از آن استفاده کنند.
۴. مجازی ساز Red Hat
مجازی ساز Red Hat هم از جمله نرمافزارهای قدرتمندی است که سالهاست در این حوزه تجربه دارد. با Red Hat خیالتان از بابت آپشن هایی که در مجازی سازی به آن نیاز دارید، کاملاً راحت است.
این نرمافزار هم برای windows هم برای Linux است. ویژگی جذاب آن مینیمال و سبک بودن اونه برعکس برنامه های دیگر که مقداری تخصص می خواهد، اینم مدل آنچنان پیچیدگی خاصی ندارد.
انواع مختلفی از مجازی ساز Red Hat وجود دارد. بهعنوان مثال Red Hat Enterprise Virtualization که به اختصار RHEV خوانده میشود، هایپروایزری مبتنی بر ماشین مجازی با کرنل لینوکس (KVM) را به همراه یک پلتفرم مدیریت مجازی سازی کامل در اختیارتان قرار میدهد که با استفاده از آن میتوانید Taskهای خود را به راحتی مدیریت کنید.
۵. مجازی ساز Microsoft Hyper-V
Microsoft Hyper-V به واقع یکی از عجیب و قویترین های این بخش است. این مجازی سازمحصولی است که از پردازش موازی استفاده میکند و همین مسئله باعث شده است تا در کلودهای خصوصی و عمومی، عملکرد بسیار بالایی داشته باشد.
اما نقطه ضعف این مجازی ساز هم این است که از GPU مجازی پشتیبانی نمیکند و پشتیبانی درایور از لینوکس هم آنچنان قوی نیست. اما در عوض، استفاده از آن تا دلتان بخواهد ساده است. بهطوری که حتی کاربران بیتجربه هم میتوانند از آن برای مجازی سازی استفاده کنند.